Söimme sunnuntailounasta maalaisravintolassa
(italialaisittain agriturismo). Kuvissa ravintola ja tiluksia – ja taivaallinen
emännän tekemä mansikkakakku, joka kruunasi pääasiassa tilan omista antimista
koostuneen lounaan. Slow foodia parhaimmillaan – kaikki oli tuoretta ja
maukasta ja mehukasta ja hyvää.
Palaamme kyseiseen paikkaan varmasti – päärakennusta ympäröi useampi hehtaari peltoja ja metsää, joita saa tutkia, ja joissa saa kierrellä – kun nousee ylemmäs kukkulalle voi kuulemma nähdä Napolinlahdelle asti. Näin kesähelteilla ajatus ei oikein napannut, mutta syksymmällä tai keväällä varmasti!
Oli ihanaa vaihtaa asfaltti hetkeksi tahan:
Vähän eri maisemat on täällä kun tuletta T:Ä
VastaaPoistaNo toivottavasti ainakin yhtà hyvàà kakkua!
VastaaPoista